Strategi & markedsføring

Vi sørger for at din bedrift når sine mål ved å lage en strategisk plan for hvordan den bør drive markedsføring.

Sammen styrker vi din bedrifts synlighet i sosiale medier!

Høytind

Marketing

Opplever du motvind i markedsføringen din?

Hvordan fungerer det?

1

Vi fokuserer på utvalgte medier for maksimal effekt

Vi har høyt fokus på kanaler som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat og YouTube.

2

Sammen danner vi innsikt i din bransje

Med høyt fokus på bransjespesifikke kjennetegn så vet vi hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Før vi iverksetter i henhold til din strategi.

3

Strategi

Vi har en rød tråd når det gjelder din sosiale medier strategi. Den skal ha overordnet samsvar med bedriftens overordnede strategi. Ofte opplever vi at flere avdelinger har litt forskjellig strategi, det er viktig å samkjøre dette. Vi hjelper deg å skaffe oversikt.

4

Gjennomføring og oppfølging

Vi fortsetter å produsere og følger opp på resultatene. Til og med om produksjonen av innholdet og annonsene skjer i samarbeid, så tar vi hovedansvar for prestasjonen til annonsene og sørger for at ting fungerer.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på det meste

Dette avhenger i stor grad av tjenestene du bestiller fra oss og hvor din bedrift er i dag. Vi anbefaler å booke et gratis kartlegginsmøte, så kan vi deg et estimert tidsperspektiv.

Dette er helt avhengig av deres annonsebudsjett og hvilke tjenester dere bestiller. Vi anbefaler å booke et kartleggingsmøte, så vi kan se nærmere på din bedrifts behov og ønsker. 

For øyeblikket er vi i en oppstartsfase der vi ikke spesialiserer oss per i dag. Vi sikter etter å få dette på plass snarest for å kunne tilby best mulig markedsføring innenfor valgt bransje.

Vi i Høytind søker alltid nye muligheter og kunder. Så dersom din bedrift har behov for våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt!

Ja! Vi utvikler nettsider, nettbutikker og produserer funnels, slik at din bedrift kan nå sitt fulle potensiale.

Dersom du allerede har dette på plass, kan vi også revidere eksisterende nettside og komme med oppfordinger til hva som bør forbedres og endres.

Dette avhenger av nettsidens kompleksitet, størrelse og deres behov. Vi produserer nettsider, nettbutikker og leadsgenererende funnels. 

Bestill et gratis kartleggingsmøte i kalenderen nedenfor, så vi lettere kan gi deg et prisestimat.

Ja! Som markedsføringsbyrå har vi et unikt utenforstående perspektiv, som vi benytter når vi ser på din bedrifts helhet og hjelper deg å optimalisere markedsføringen.

Har du direkte spørsmål?

Book et møte direkte med Dimitri og få svar på alle spørsmålene dine.

Dimitri Andersen

Gratis kartleggingsmøte

Vi opplever stor pågang på disse møtene og setter av så mye tid som mulig for å møte dine behov.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat gjennom kalenderen eller send oss en e-post